Живущи в с. Богдан и с. Каравелово се обърнаха към

...
 Живущи в с. Богдан и с. Каравелово се обърнаха към
Коментари Харесай

Възраждане: Държавата е всеки един от нас, нужна е незабавна реакция

 Живущи в с. Богдан и с. Каравелово се обърнаха към претендентите за народни представители от „ Възраждане “ с молба за помощ. За страдание хората там бедстват в резултат на това, че селата са залети и разрушени от водна буря. Приливна вълна от  е заляла селото, разрушила къщи, нанесла е големи вреди и е причина за доста персонални нещастия. Важно е в сегашния миг да се работи бързо и съответно и да се почисти колкото може повече преди наносите да изсъхнат. Тъй като страната още веднъж се бави с поддръжката си към бедстващите български жители, там е значимо ние да се обединим и да действаме неотложно, с цел да им помогнем.  Работата е доста, а с цел да бъде свършена са нужни хора с ръкавици, ботуши, резачки, лопати и кирки. Нужна е и питейна вода.

Кандидатите за народни представители на „ Възраждане “ почистват дружно с доброволците и бедстващите хора от първия вероятен миг, в който можеше да се стигне до  с. Богдан и с. Каравелово. Има потребност от още помощ. През страниците си в обществената мрежа  " Facebook " от „ Възраждане “  призовахме  повече хора да се включат в идните няколко дни. Има голяма маса наноси, която би трябвало да се изнесе от дворовете на бедстващите, с цел да може след това да влезе техника и да я в профил от селото.  Всеки, който желае да оказва помощ, може да се свърже с Ангел Георгиев на тел: 0885 35 69 57 и да се причисли към работната група на „ Възраждане “, която е на място от първия вероятен миг да се стигне до бедстващите села.

" След бедствието в Карловско доста хора почнаха да пишат за какво никой от претендентите за депутати не бил отишъл да оказва помощ на потърпевшите села и хора. Въпреки ехидните намеци към нас нямах желание да разясня какво вършим заради една причина - положителното се прави не с цел да се хвалиш с него. Само че ехидните намеци са едно, а клеветите друго. Вчера прочетох по какъв начин Възраждане не помагали на селата, макар че били помолени за помощ. Ето за какво в този момент се постанова да кажа какво вършим - още от първия ден на бедствието нашите хора са на мястото и не са спирали да оказват помощ. Вторият в листата ни в Пловдивска област, Кръстьо Врачев, е и ръководител на карловската ни организация. Той поведе първите доброволци, наред с още доста други българи, несъмнено. Водачът на пловдивската ни листа Ангел Георгиев също беше и продължава да е там. И не са единствено те, с тях са още десетки възрожденци. Те ще са там досега, в който към този момент няма да има потребност от тях. Сега обаче очаквам да прочета друго - че си вършим реклама като вървим да оказваме помощ. Така стоят нещата. Навремето, когато депутатите на МВРО караха добричкия кмет (известен с прякора си Пъпеша) да ме уволнява, претекстът им беше, че би трябвало да ме махнат, тъй като като работя добре, си върша реклама и ставам известен. Живеем в болно общество, доста болно. Но лекарство има, и ние ще го дадем на нашите сънародници - Възраждане за България! ", написа Костадин Костадинов в обществената мрежа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР